Over ons

Gerrits Bouwservice BV; Uw vastgoedpartner met ruim 20 jaar ervaring in het inspecteren, renoveren en onderhouden van diversen soorten vastgoed voor verschillende opdrachtgevers, met als specialisatie het werken op hoogte en moeilijk bereikbare plekken. Samen met een vast team en ervaren zzp’ers onderhouden wij met veel plezier het vastgoed van onder andere particulieren, beleggers, verenigingen van eigenaren, woningbouwcoöperaties en bouwbedrijven.

Daarnaast worden wij regelmatig ingeschakeld voor bouwkundige inspecties en destructief onderzoek. Fouten tijdens de uitvoering voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, maar is het kwaad al geschied dan graven, scannen, meten, boren of klimmen wij door om de vinger op de zere plek te leggen en oplossingen aan te dragen. No Nonsense en duidelijk advies.

Onze kennis en kunde is up to date, verkregen door de nodige praktijkervaring maar ook (bij)scholing. Benieuwd of wij u ook van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op en wij informeren u geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.