Bouwkundige keuring

U bent van plan een nieuwe woning aan te kopen?
Een bouwkundige keuring is dan in de meeste gevallen aan te bevelen.

Wij zijn van mening dat een standaard bouwkundige keuring u niet zomaar behoed voor bijvoorbeeld verborgen gebreken, maar we kunnen daarmee wel een goed totaalbeeld schetsen van de bouwkundige staat van het betreffende object. Wanneer er gerede twijfel bestaat en uitgebreid onderzoek noodzakelijk is, hoort u dat direct van ons. Een standaard bouwkundige (aankoop)keuring verrichten wij voor €375,- inclusief btw.

De betreffende woning wordt door ons, in uw aanwezigheid, uitgebreid geïnspecteerd conform een duidelijke checklist en eventueel uw specifieke wensen. U ontvang van ons een duidelijke en overzichtelijke rapportage welke, indien gewenst, voldoet aan de eisen die gesteld zijn door de Nationale Hypotheekgarantie.

Onze inspecteurs hebben een gedegen bouwkundige opleiding, zijn persoonlijk lid van Vastgoedpro en hebben jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende bouwkundige inspecties en onderzoeken. Benieuwd of wij u ook van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op en wij informeren u geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.